MiCollab Mobile Client V6 – End of Life

Verbeteringen blijven binnen de telecom aan de orde van de dag. Zo is al enige tijd de nieuwe Next Genn MiCollab Mobile Client de standaard applicatie om gesprekken op te zetten en te beantwoorden. Veel van onze klanten maken hier al veelvuldig gebruik van.

Als volgende stap in deze verbetering heeft Mitel nu officieel aangekondigd dat de oude MiCollab Mobile Client per 30 januari 2017 End of Life is. Deze is na deze datum niet langer ondersteunt en niet meer beschikbaar in de appstores.

Hoe verder?

Zoals u al eerder bent geïnformeerd, is het noodzakelijk om te upgraden om gebruik te kunnen maken van de Next Genn MiCollab Mobile Client. Voor veel van uw relaties is deze upgrade inmiddels uitgevoerd.

Heeft u nog klanten die niet zijn geüpgraded? Lees hieronder meer!

U kunt op de volgende wijze uw upgrade aanvragen:

–             Vul bijgaand formulier in
–             Stuur deze op naar support@callhosted.nl
–             Er wordt contact met u opgenomen voor verdere afstemming van de planning

Niet upgraden heeft als gevolg dat wanneer een smartphone (opnieuw) moet worden voorzien van de app, deze niet meer beschikbaar is. Ook wordt de MiCollab Mobile Client niet meer voorzien van noodzakelijk updates.

Upgrade aanvragen?

Stuur het volgende aanvraagformulier ingevuld retour per email naar support@callhosted.nl.U krijgt dan van ons te horen welk tijdslot er nog beschikbaar is.

Aanvraagformulier
Vragen?

U kunt altijd contact opnemen met onze supportafdeling 0880037237 of support@callhosted.nl.

 

december 6th, 2016|
?
beeldmerk_onepluz Neem direct contact met ons op:

T: 088 00 372 37

E: info@onepluz.nl Twitter LinkedIn Facebook