Stap eenvoudig over naar

logo_onepluz

Neem direct contact met ons op:

T: 088 00 372 37
E: info@onepluz.nl

Het laatste nieuws

612, 2016

MiCollab Mobile Client V6 – End of Life

Verbeteringen blijven binnen de telecom aan de orde van de dag. Zo is al enige tijd de nieuwe Next Genn MiCollab Mobile Client de standaard applicatie om gesprekken op te zetten en te beantwoorden. Veel van onze klanten maken hier al veelvuldig gebruik van. Als volgende stap in deze verbetering heeft Mitel nu officieel aangekondigd dat de oude MiCollab Mobile Client per 30 januari 2017 End of Life is. Deze is na deze datum niet langer ondersteunt en niet meer beschikbaar in de appstores.

1108, 2016

HPE : CallHosted biedt future proof communicatie in de cloud

“Samen met Hewlett Packard Enterprise is CallHosted in staat drie dingen te regelen die voor onze klanten doorslaggevend zijn: flexibiliteit, gemak en een concurrerende prijs.” CEO Paul Smissaert stond in 2008 aan de wieg van CallHosted in Dordrecht. Na een carrière in de IT- en telecomwereld zag hij kansen voor een innovatieve onderneming met als doel bedrijven met al hun telefoniewensen naar de cloud te brengen. Dat avontuur begon hij samen met CTO Chris Keijzer, ook gepokt en gemazeld in de ICT-wereld. Hij werkte bij verschillende telecommaatschappijen en bracht een grote hoeveelheid technische kennis aan boord. In die tijd zette de trend richting ‘unified communication’ voorzichtig in. Alle puzzelstukjes die een bedrijf moet leggen bij de integratie van vaste en mobiele telefonie, de onderlinge communicatie, het onderhouden van de contacten met de klanten, moeten op de goede manier in elkaar passen. Niet alleen op technisch gebied – denk aan de benodigde hard- en software – maar ook op het gebied van het betaalmodel. Kiest een bedrijf voor oplossingen en licenties in het eigen bedrijf of zoekt het naar innovatieve businessmodellen ter ondersteuning en optimalisatie van het business-proces? Smissaert: “Wij maakten de strategische keuze om bedrijven met een indirect kanaal – via resellers met een sterke naam – te gaan bedienen. Een grote aanbieder van telecomdiensten had vanaf de start vertrouwen in onze visie en zocht de samenwerking.”

2305, 2016

MiCloud 3.0 upgrade

De wereld staat niet stil en wij ook niet. Ontwikkelingen en innovatie op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid zijn nu ook beschikbaar in de cloud. Met trots presenteren wij de volgende ontwikkelingen waar alle OnePluz-klanten binnenkort gebruik van gaan maken. Wat? Vernieuwde Oria Nieuwe MiCollab Mobile Client Kosteloze upgrade Voor wie? Alle OnePluz-klanten die gebruik maken van Oria krijgen vanaf 11 juni meteen toegang tot de vernieuwde Oria. MiVoice Business en MiCollab kunnen nadien worden geüpgraded. Maakt u nog geen gebruik van OnePluz? Vraag ons dan naar de mogelijkheden en kosten voor een upgrade. Wanneer? Op 11 juni wordt Oria geüpgraded waarna alle OnePluz klanten voorzien zijn van de nieuwe Oria. Daarnaast bieden wij vanaf 17 juni de mogelijkheid om kosteloos te upgraden naar MiVB 7.2 en MiCollab 7.1. Deze upgrade is optioneel, u kunt er ook voor kiezen op de huidige software versie te blijven. Beschikbare tijdsloten Vrijdag 17 Juni – tussen 18:00 en 22:00 Zaterdag 18 Juni – tussen 8:00 en 12:00 Vrijdag 24 juni – tussen 18:00 en 22:00 Zaterdag 25 juni – tussen 8:00 en 12:00 Upgrade aanvragen? Stuur het volgende aanvraagformulier ingevuld retour per email naar support@callhosted.nl. U krijgt dan van ons te horen welk tijdslot er nog beschikbaar is.

504, 2016

CallHosted valt voor tweede achtereenvolgende jaar in de prijzen

Mitel maakt winnaars EMEA Cloud Service Provider Award bekend
Utrecht, 4 april 2016 – Mitel (Nasdaq:MITL) (TSX:MNW) heeft de winnaars van de EMEA Cloud Service Provider 2015 Awards bekendgemaakt. Dit zijn awards voor de snelst groeiende cloud service providers in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Naast het Nederlandse CallHosted  vielen Destiny (België), Sonera (Finland), Spie CS (Frankrijk), TalkTalk (UK), Telia (Zweden) en Uno Telefoni (Denemarken) in de prijzen. Naast groei is bij de bepaling van de winnaars gekeken naar nieuw toegevoegde functionaliteit aan hun cloudaanbod, die resulteert in snelheid en eenvoud in zakelijke communicatie.
Nederlandse winnaar
CallHosted is voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot de Nederlandse winnaar. In 2014 bereikte CallHosted al het hoogste groeipercentage van alle Mitel cloudaanbieders in Nederland. Deze groei zette door in 2015, onder andere door de samenwerkingsovereenkomst met een van de drie grootste mobiele providers van het land.

“We zijn er trots op dat we wederom  erkenning krijgen voor onze cloudstrategie. De nauwe samenwerking met Mitel loont. Hun visie en ons vermogen om nieuwe functionaliteit te implementeren, maken het verschil”, zegt Paul Smissaert, CEO, CallHosted. “CallHosted biedt een bewezen oplossing voor resellers die hun klanten een complete en flexibele communicatieoplossing uit de cloud willen bieden. Onze focus op […]

1910, 2015

Uitbreiding met HP Flexible Capacity

Pay-per-use service vergroot schaalbaarheid van hyper-converged storage oplossing om aan klantenbehoefte te voldoen

CallHosted heeft HP Flexible Capacity geselecteerd, een flexibele pay-per-use service, als onderdeel van de implementatie van een nieuwe HP ConvergedSystem 240-HC StoreVirtual toepassing. Dit maakt HP vandaag bekend. HP Flexible Capacity zorgt dat Callhosted, de snelgroeiende cloud communications provider, essentiële storage capaciteitsbehoeften snel kan schalen. Ook verzekert de dienst dat er altijd een buffer beschikbaar is om aan toekomstige groei, sterke toename van vraag of nieuwe projecten, tegemoet te komen.
CallHosted biedt complete communicatieoplossingen via gevarieerde modellen om aan specifieke klantbehoeften te voldoen: hardware op locatie, hosted vanaf het datacenter, gevirtualiseerd met VMware, vanaf een eigen cloud of een hybride oplossing. Voor het Nederlandse MKB lanceerde Mitel en T-Mobile recent de Cloud & Clear vaste en mobiele cloud communications service, via het nieuwe OnePluz cloud initiatief van CallHosted.

De lancering van Cloud & Clear door T-Mobile zorgt voor een snelle groei, dus hebben we een schaalbaar nieuw platform nodig waar we onze vituele machines vanaf kunnen hosten”, aldus Paul Smissaert, directeur van CallHosted. “Snelle marktintroductietijd is belangrijk en HP Flexible Capacity zorgt dat onze klanten direct toegang hebben tot resources on-demand op een pay-per-use basis.”

HP Flexibility Capacity biedt bedrijven een […]

2907, 2015

CallHosted Steunt Stichting Salutare

De meesten van ons brengen de vakantie lekker luierend en genietend van de zon en de rust door, maar onze collega Marijn van der Kruijt pakt het anders aan. Marijn heeft een missie:
Een helpende hand bieden aan kinderen in arme wijken, tienermoeders en daklozen in Polen.
Marijn gaat vanaf vrijdag 24 juli tot en met 4 augustus met een team van 8 personen naar Polen om enkele goede doelen met handen en voeten te ondersteunen.
De afgelopen periode is het Cross Backpack team druk bezig geweest met het ophalen van sponsorgeld middels het doen van verschillende klussen. Deze opbrengsten zijn voor de goede doelen in Polen.

Hier op een rij wat Marijn precies gaat doen:
– Het organiseren van een BBQ voor het single moms house (voor de moeders met hun kinderen)
– In de stad worden verschillende leuke activiteiten voor de kinderen gehouden: spelletjes doen, schminken, voetballen, etc . Veel kinderen leven in armoede, hebben weinig speelgoed en ook weinig te doen in de zomervakantie. In Nederland is speelgoed opgehaald dat uitgedeeld wordt. Er is een programma voor de jongere kinderen en voor de oudere kinderen.
– Daklozen krijgen een maaltijd, kunnen douchen. Er worden spelletjes georganiseerd en gezellig gekletst. Het doel is deze mensen […]

1106, 2015

CallHosted valt in de prijzen

Mitel maakt winnaars EMEA Cloud Service Provider Award bekend
Utrecht, 10 juni 2015 – Mitel (Nasdaq:MITL) (TSX:MNW) heeft de winnaars van de EMEA Cloud Service Provider 2014 Awards bekendgemaakt. Dit zijn awards voor de beste cloud service providers in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Naast het Nederlandse CallHosted vielen Tele2 in Zweden, Destiny in België en Hub One in Frankrijk in de prijzen. De awards zijn toegekend aan Mitel-partners voor hun bijzondere prestaties op het gebied van cloud-communicatie in het afgelopen jaar in hun regio. Mitel onderstreept met deze prijs het strategische belang van de snel groeiende cloud business. Mitel verzorgt momenteel meer dan 33 miljoen cloud-verbindingen per dag.
Nederlandse winnaar
CallHosted biedt klanten al sinds 2008 de cloud-oplossing van Mitel (MiVoice Business). In 2014 groeiden ze het snelst van alle Mitel cloud-providers in Nederland. Onlangs introduceerde CallHosted het nieuwe cloud- initiatief OnePluz dat de cloud-oplossingen van Mitel combineert met de mobility-oplossingen van T-Mobile.

Paul Smissaert, CEO van CallHosted: “Deze award is een erkenning voor het harde werk van het CallHosted-team in het afgelopen jaar. Doorzettingsvermogen en creativiteit hebben geleid tot de OnePluz- propositie die aansluit op de behoeften van onze business to business-klanten. Het biedt hen een bewezen oplossing op basis van […]

1702, 2015

T-Mobile: nu nog de underdog – straks Nederlands favoriet

Op het hoofdkantoor van T-Mobile in Den Haag heeft de provider vandaag een uitgebreide update over de verbouwing van haar Nederlandse mobiele netwerk gegeven. Volgens T-Mobile is de provider nu een ‘wolf in schaapskleren’ en is de provider nu een punt gepasseerd waarop de concurrentie het bedrijf niet meer kan inhalen.

T-Mobile heeft vandaag op haar hoofdkantoor in Den Haag een uitgebreide update gegeven over de stand van zaken omtrent de ‘verbouwing’ van het mobiele netwerk van T-Mobile in Nederland. Zonder dat de meeste Nederlanders het in de gaten hebben, voltrekt zich momenteel een gigantische operatie in Nederland. Het complete mobiele netwerk van T-Mobile, met meer dan 5.000 antennes, wordt momenteel gefaseerd volledig vervangen.

Nadelen uit het verleden worden voordelen voor de toekomst
T-Mobile is al sinds 1998 in Nederland actief met een eigen mobiel netwerk. T-Mobile, zo geeft de provider nu ook ruimschoots toe, heeft altijd op ‘achterstand’ gestaan bij haar twee grotere concurrenten KPN en Vodafone. In de begintijd van de mobiele telefonie kregen KPN en Vodafone volgens T-Mobile tegen hele andere prijzen en voorwaarden hun licenties voor de ‘goede’ GSM 900 band. T-Mobile moest het (net als destijds Telfort en Dutchtone) doen met licenties voor een GSM 1800 netwerk.

Het voordeel […]

502, 2014

OnePluz: Tipje van de sluier

Met gepaste trots lichten we een tipje van de sluier op van onze nieuwe vast en mobiel beleving in één, genaamd; OnePluz! OnePluz is dè alles in één vast en mobiel communicatie oplossing die veel verder gaat dan bestaande oplossingen, biedt de ondernemer comfort en maakt bereikbaarheid weer persoonlijk.

Wat is OnePluz
OnePluz is een eenvoudig te begrijpen communicatiedienst die voelt als een op maat gesneden oplossing voor uw bedrijf.

Of het nu gaat om de telefonische bereikbaarheid van uw organisatie, productiviteit van uw medewerkers of het werken vanuit de cloud onderweg of op de zaak.

OnePluz biedt de keuze uit vier simpele profielen waarvan er altijd een bij u past, als medewerker of functie. U kent tenslotte uw bedrijf het best en voor de echte ondernemer heeft OnePluz het ‘Eigenwijs’ profiel, dat volledig aan uw wensen aan te passen is.

Waarom OnePluz

U heeft vrijheid van keuze
Betalen naar gebruik
Persoonlijke service

Definitieve lancering OnePluz
Wij begrijpen dat u niet kunt wachten, wij ook niet. Maar op dit moment zijn we nog druk bezig met het verder vormgeven en fine tunen van de OnePluz dienstverlening. De lancering van de dienst laat dus nog even op zich wachten, maar we houden u op de hoogte via e-mail, via deze website  […]