OnePluzMet gepaste trots lichten we een tipje van de sluier op van onze nieuwe vast en mobiel beleving in één, genaamd; OnePluz! OnePluz is dè alles in één vast en mobiel communicatie oplossing die veel verder gaat dan bestaande oplossingen, biedt de ondernemer comfort en maakt bereikbaarheid weer persoonlijk.

Wat is OnePluz
OnePluz is een eenvoudig te begrijpen communicatiedienst die voelt als een op maat gesneden oplossing voor uw bedrijf.

Of het nu gaat om de telefonische bereikbaarheid van uw organisatie, productiviteit van uw medewerkers of het werken vanuit de cloud onderweg of op de zaak.

OnePluz biedt de keuze uit vier simpele profielen waarvan er altijd een bij u past, als medewerker of functie. U kent tenslotte uw bedrijf het best en voor de echte ondernemer heeft OnePluz het ‘Eigenwijs’ profiel, dat volledig aan uw wensen aan te passen is.

Waarom OnePluz

  • U heeft vrijheid van keuze
  • Betalen naar gebruik
  • Persoonlijke service

Definitieve lancering OnePluz
Wij begrijpen dat u niet kunt wachten, wij ook niet. Maar op dit moment zijn we nog druk bezig met het verder vormgeven en fine tunen van de OnePluz dienstverlening. De lancering van de dienst laat dus nog even op zich wachten, maar we houden u op de hoogte via e-mail, via deze website  en Twitter: @Pluz_One.